Skip links

Za podjetja

Naša misija je otroški nasmeh

Bi radi organizirali dogodek za vso družino, kjer bodo lahko uživali tudi najmlajši gosti? Bi radi vaše produkte približali otrokom in naredili malo drugačne promocijske aktivnosti? Potem nam hitro pošljite povpraševanje in si zagotovite svoj termin za najboljšo zabavo ali popestritev dogodka.

O nas

Podjetje otroške animacije Želvica se ukvarja z organizacijo in izvedbo različnih rojstnodnevnih praznovanj, javnih in zasebnih dogodkov za otroke, kot so pustovanja, božičkovanje, tematske zabave, poroke, krsti, otroški festivali, animacija na poslovnih druženjih v podjetjih ipd. Delujemo na območju celotne Sloveniji, kjer prirejamo rojstnodnevne zabave na različnih lokacijah po domovih ali željeni lokaciji stranke, udeležujemo pa se tudi raznoraznih otroških prireditev, kot so razni otroški festivali, občinski dogodki s pestrim otroškim dogajanjem, športne in kulturne prireditve. Sodelujemo z večjimi ter manjšimi podjetji, kot so Europark Maribor, Lajf – Ikona center Studenci, Grenn Lake, konjeniški klub Pesnica, Puella Coffee,... Pripravljamo različne rojstnodnevne animacije v Čarobni deželi v Europarku, kjer imamo v ponudbi različne tematske zabave ter skrbimo za uspešno izvedbo, zadostno število kadra za delo, skrb za nabavo materiala ter iščemo ideje za širjenje trenutne ponudbe.

Razpolagamo z večjim številom kadra, zato se ne omejujejo pri organizaciji dogodkov na določeno število otrok, če le to lokacija dopušča. Trudimo se, da nudimo našim animatorjem ustrezno usposabljanje, sestanke ter različne vaje za izpopolnjevanje ter izboljšanje naše ponudbe. Zato naši animatorji na lokacijo vedno pridejo pripravljeni ter z ustreznim znanjem, ki ga potrebujejo za izvedbo raznovrstnih animacij (poslikava obraza, izdelovanje figuric iz modelirnih balonov, različne športne, zabavne igre, plesna animacija,...).

Za otroke pripravljamo različne tematske dogodke, kot so pustovanja, velika noč, halloween zabave, različne poletne zabave, otroške predstave, mini disko. Z znanjem in izkušnjami uspešno izvajamo projekte in poskrbimo za zadovoljstvo na vseh ravneh. Dogodke snujemo skrbno in premišljeno glede na potrebe izbrane lokacije. Poskrbimo za idejno zasnovo dogodka, celovito izvedbo, šolanje in nadzor animacijske ekipe, program.

Kreativne ideje

Postavljamo si izzive z odrivanjem unikatnih in kreativnih idej, ki pritegnejo pozornost otrok in njihovih staršev.

Osebni pristop

Poglobimo se v vaše potrebe izvedbe in ponujamo storitve strankam. Prisluhnemo vašim željam in idejam ter prevzamemo vašo skrb za organizacijo in uresničitev željenih rezultatov.

Zanesljivost

Vse, kar se dogovorimo, tudi poskušamo izpolniti. Odzivnost je ključna. Dosegljivi smo vam na izmenjane kontakte ter se trudimo vam odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Piknik v podjetju

Promocije

Nošenje maskot

Čarobna dežela

Zaupali so nam: