Skip links

Animacije Želvica

Naša misija je otroški nasmeh

Dostava in vračila

Dostava

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 EUR

Poštnina do vrednosti nakupa 50,00 EUR znaša enotno 3,90 EUR in jo plača kupec. Poštnina je brezplačna za vse nakupe nad 50,00 EUR in je strošek prodajalca. Strošek doplačila za plačilo po povzetju je 1,50 EUR. Pošiljanje v tujino zaenkrat ni mogoče.

Rok dostave

Naše izdelke dostavlja kurirska služba Pošte Slovenije. Naročila, oddana med delavnikom do 12. ure, bodo oddana kurirju še isti dan. Pošiljka je običajno dostavljena v 1-2 delovnih dneh, razen v primeru izbire plačila po ponudbi/predračunu. Takrat se lahko dostava zamakne, saj gre naročilo šele po prejemu plačila na TRR naprej v proces obdelave.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne dostavljamo. Naročila oddana takrat bodo obdelana in odposlana prvi delovni dan.

Vračila

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Želvica, animacije in druge storitve, Jan Frajzman s.p., Ulica 8. Februarja 17a, 2204 Miklavž na Dravskem polju. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode.