Skip links

Ponudba

HO, HO, HO,…

Božiček vas bo obiskal kjerkoli si zaželite, tudi na vašem domu. V dobri družbi enega od svojih škratov pomagačev bo razveselil otroke in jim razdelil darila, ki jih boste pripravili ter jih nagovoril z modrimi toplimi besedami.

Pričarajte otrokom trenutek, ki ga ne bodo pozabili. Naj živi otroška domišljija in v njej ima posebno mesto tudi naš Božiček. ❤

Kaj zajema ponudba?

- Pripravo scenarija, personaliziran pogovor s člani družine
- Prihod in nastop Božička
- Obdarovanje otrok/cele družine ( vsak otrok dobi še želvicino darilo)
- Spremstvo škrata
- Čas trajanja cca 30 min

Zakaj izbrati nas?

IZKUŠENI OTROŠKI ANIMATORJI

IZKUŠENI OTROŠKI ANIMATORJI

KAKOVOSTNI KOSTUMI LIKOV

KAKOVOSTNI KOSTUMI LIKOV

PRILAGOJEN PROGRAM

PRILAGOJEN PROGRAM

GRATIS ŽELVICINO DARILO

GRATIS ŽELVICINO DARILO

PUNUDBA ZA PODJETJA

Za vaše zaposlene in njihove otroke pričarajte delček Božiča v vašem podjetju z obiskom dobrega moža ter izbrano animacijo za otroke.

INTERAKTIVNA PREDSTAVA + OBISK BOŽIČKA

Ponudba zajema interaktivno božično predstavo za otroke, kjer otroci aktivno sodelujejo s petjem in plesom. V predstavi nastopajo animatorji v kostumih – pravljična bitja. Sceno in vse potrebne rekvizite za izvedbo postavljamo sami. Predstava traja cca. 20-30 min, odvisno od števila otrok ter njihovega aktivnega sodelovanja. Na koncu skupaj pokličemo Božička, ki otrokom razdeli darila ter si vzame nekaj minutk za druženje in slikice. Celotni program traja cca. 60 min oz. odvisno od števila otrok.

Ponudba vključuje:
- Scensko postavitev
- Igrana predstava
- Obisk Božička
- Ozvočenje, mikrofoni

Po dogovoru pripravimo tudi stolčke za otroke v prostoru, kjer se bo odvijalo božičkovanje.

ŠKRATOVE DELAVNICE

Za otroke imamo pripravljeno male ustvarjalnice, kjer si izdelajo božična presenečenja za prijatelje/starše pri čemer jih vzpodbujamo z otroško domišljijo. Na dogodku sodelujejo trije animatorji, ki so oblečeni v škrate pomočnike. Delavnic se lahko udeležijo otroci različnih starosti, mlajši so deležni več pomoči animatorja, medtem, ko imajo starejše proste roke pri ustvarjanju. Na voljo imajo tudi božične pobarvanke. Dodatno pa jim naši animatorji ustvarijo čudovite poslikave obraza ali roke.

Delavnica s poslikavo obraza traja cca. 90 minut, na koncu pa skupaj zaplešemo božično pesmico ter pokličemo Božička ( v primeru, da se odločite za njegov obisk).

V ceno je že všteto:
- Mizice in stolčki za otroke
- Glitter tatuji
- Ves potreben material ter rekviziti za izvedbo delavnic

Pošljite nam povrpaševanje in z veseljem vam bomo pripravili ustrezno ponudbo glede na število otrok in željen pogram.

PRIDOBI PONUDBO

    Zaupali so nam: