Skip links

Animacije Želvica

Naša misija je otroški nasmeh

Najem dekoracije

Pripravili smo vam izbor dekoracije za najem, ki bo popolnoma olajšalo vaše skrbi, iskanje po trgovinah ter zmanjšalo nastale stroške. Vse za popolno poročno pravljico najdeta pri nas.
Za vse informacije in ponudbe nam pišite na info@zelvica.si.

Zlati lok

Zlati lok

Naš zlati poročni lok bo ustvaril popolno odzadje in osupljivo središče vaše poroke ali kakšne druge zabave. Okrolgi lok ima premer 2m.
Označevalci miz s podstavkom

Označevalci miz s podstavkom

Označevalci miz iz akrilnega stekla (pleksi). Številke možne v beli ali zlati barvi, po dogovoru lahko barvo in design spremenimo.
Tabla sedežni red

Tabla sedežni red

Tabla iz akrilnega stekla (pleksi) za označevanje sedežnega reda na poroki. Velikosti 100x60cm.
Slikarsko stojalo

Slikarsko stojalo

Droperija za obok

Droperija za obok

Za wow odziv, vključite v dekoracijo to čudovito draperijo za bolj razkošen poročni sprejem. Droperija je na voljo v beli barvi.
Tisk po naročilu

Tisk po naročilu

Za vsa pripravimo različne tiskovine kot so tabla dobrodošlice, označbe miz, sedežni red, verzi, foto kotiček, sladki kotiček,…
Vaza velika

Vaza velika

Da bo vaša dekoracije izgledala razkošno so te vaze prava izbira. Primerne so za dekoracijo miz z velikimi šopki, foto kotička, poročnega kotička ali bifeja.
Vaza mala

Vaza mala

Naj bo preprosto z nekaj ljubkimi mini okrasnimi vazami. Možnost najema 12 mini vaz višine 10 cm. Primerne so za namizne dekoracije.
Izrez barvne folije

Izrez barvne folije

Pri nas vam z veseljem uredimo tudi izrez samolepilne folije za razne napise za table dobrodošlice, dekoracijo miz, sedežne rede, bare, sladke kotičke itd. Cena izreza je odvisna od velikosti željenega napisa, dizajna ter barve napisa. Izrez je možen v različnih barvah po predhodnem dogovoru.

Pošlji povpraševanje: