Skip links

Animacije Želvica

Naša misija je otroški nasmeh

Podatki o podjetju

Želvica d.o.o..
Ustanovljeno pri AJPES, izpostava Maribor, 22.4.2024
Sedež podjetj: Ulica 8. Februarja 17a, 2204 Miklavž na Dravskem polju
Matična številka:9646353000

Davčna številka: 99047420
ID za DDV: SI 99047420
Kontaktna oseba: Jan Frajzman
Mail: jan@zelvica.si
Telefon: 040 471 770

Cene

Vse cene so navedene v EUR in vključujejo  DDV. Pridružujemo si pravico do spremembe cen. Cene veljajo od trenutka prejetja ponudbe in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Način plačila

Animacije in dogodki se lahko plačajo z gotovino, plačilno kartico ali nakazilom na TRR.

Trgovina sprejema plačilne kartice, PayPal, plačilo po predračunu ali plačilo po povzetju.

 

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Želvica d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, uporabnik lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@zelvica.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Dogodki

Prijave na dogodke

Ob izpolnitvi prijavnega obrazca se, v primeru plačila preko predračuna, vaše mesto rezervira za obdobje 3 dni, v katerih morate predračun poravnati, v nasprotnem primeru se mesto avtomatsko sprosti in prijava izbriše. V primeru Paypal plačila se vaše mesto rezervira takoj po uspešno opravljeni transakciji. Ponudnik vam bo v roku 24 ur po uspešno opravljeni transakciji oziroma nakazilu na mail poslal račun ter vstopnico za dogodek.

Odpoved dogodke s strani stranke

Stranka lahko odpove svojo udeležbo na dogodek najmanj 10 dni pred datumom dogodka. V tem primeru se stranki vrne celotna kupnina, razen če so medtem že nastali kakšni stroški zaradi dogovorjene rezervacije. V primeru, da stranka udeležbo odpove manj kot 10 dni pred dogodkom se kupnina NE vrne.

Odpoved v primeru bolezni

Stranka lahko udeležbo odpove tudi manj kot 10 dni pred dogodkom, če je razlog bolezen, poškodba ali zdravstveno stanje otroka ali ožjega družinskega člana, ki onemogoča prihod otroka na dogodek. V tem primeru se stranki vrne celotna kupnina, oziroma del nje, v kolikor so že nastali kakšni stroški kot posledica rezervacije.

Odpoved s strani ponudnika

Ponudnik lahko odpove dogodek zaradi premale udeležbe ali drugega razloga. V primeru odpovedi, se stranko obvesti preko email sporočila. V tem primeru, se stranki povrne celotna kupnina.

Fotografiranje na dogodkih

Ponudnik si pridružuje možnost objave fotografij, narejenih na javnih dogodkih (organiziranih s strani ponudnika), za namene trženja in objave referenc. Ponudnik sme javno objaviti fotografije v promocijske namene na svoji spletni strani in spletnih omrežjih, lastnih tiskovinah in straneh tretjih oseb, namenjenih za promocijo, razen če udeleženec dogodka tega ne dovoli in o tem pisno obvesti ponudnika.