Skip links

Čarobna dežela

Naša misija je otroški nasmeh

Čarobna dežela - tematska prireditev

Čas je, da najmlajšim skupaj ponudimo najboljše doživetje pravljičnega sveta. Le kdo od otrok si ne želi živeti kot v pravljici? Podarimo jim vsaj košček pravljičnega doživetja z našimi pravljičnimi junaki. Pred vami je ponudba otroškega dogajanja, ki je primerno za vse dni v letu.

Dogajanje vključuje veliko različnih aktivnosti od ustvarjalnic, poslikave obraza, otroške predstave, srečanje s bitji iz pravljic, otroške igralnice,… Vsak kotiček na dogajanju vključuje tudi scensko postavitev, ki pripomore k še večjemu doživetju pravljice. Na glavnem odru ali prizorišču poteka otroška predstava v glavni vlogi kuharja in zajčka Fergota, ki v Alicini čudežni pekarni pripravljata torto velikanko za rojstni dan njunega prijatelja. Odrsko dogajanje je pripravljeno v podobnem stilu Alicine pekarne iz risanke Alice in Wonderland Bakery. V predstavi se znajde tudi njen najboljši prijatelj - zajček Fergo. In kot pika na i otroškega navdušenja jih obišče še prava maskota, ki pozdravi otroke in z njimi preživi nekaj časa.

Otroci se znajdejo še v kotičku, ki je oblikovan v ledeno kraljestvo, kjer ne manjkajo niti sneženi pravljični liki. Pripravili smo tudi ustvarjalni kotiček, ki že komaj čaka na ustvarjalne ideje otrok, otroci pa lahko obiščejo še pravi pravljični igralni kotiček. Vsak kotiček posebej bo na dogajanju oživel z različnimi animacijami, atrakcijami, delavnicami in predstavo.

Najem vključuje:

  • Različne tematske otroške kotičke s sceno, postavitvami, rekviziti, mizicami in stoli
  • Pripravo vseh kotičkov
  • Animacijo, atrakcije in dogajanje

Vsebino dogajanja lahko prilagajamo glede na velikost prireditve, števila otrok, prostorske razporeditve in želje naročnika. Primerno tako za zunanje kot notranje prireditve. Sprejemamo tudi rezervacije za čarobni mesec december, ko se bo naša pravljica spremenila v božično čarobno deželo.

Za popolnoma prilagojeno ponudbo nam pišite na: info@zelvica.si

Zaupali so nam: