Skip links

Poročna pravljica

Naša misija je otroški nasmeh

SEZONA POROK 2023 JE TUKAJ

Kako poskrbeti za naše male goste na poroki? Naj se zabavajo tudi oni!

Vsak si želi, da vsi gostje vašo poroko ohranijo v lepem spominu. Ne smemo pozabiti tudi na najmlajše goste, ki jim zna biti obred in poročni program do neke mere zanimiv, potem pa se začnejo dolgočasiti in iskati nove zanimive stvari. Zato je pomembno, da tudi otroke vključujete v poročni program, kot na primer pri pripravi prostora, metanju cvetja ipd. Kasneje, ko sledi poročna zabava, pa je čas, da otroke zaposlimo, jim pripravimo zanimive stvari ter omogočimo igro.

Z našimi profesionalnimi animatorji to lahko izpeljete enostavno, cenovno ugodno in nepozabno za otroke. Ponujamo vam animacijo/varstvo za otroke na poroki skozi celotni dan, obred ali večer, do zgodnjih jutranjih ur. Otroci bodo tako dan preživeli v dobri družbi ter se nadvse zabavali.

Naši animatorji imajo pripravljene različne programe, ki se prilagajajo glede na število animatorjev in število ter starost otrok. S tem je priskrbljeno za zabavo, igro, dobro voljo in varnost otrok pod našim nadzorom. V ceno animacijske ure so vključeni vsi rekviziti in materiali za ustvarjanje in igro. Potni stroški na lokacijo se obračunajo naknadno in niso všteti v osnovno ceno.

Animatorji poskrbijo, da si vsak otrok na zabavi najde nekaj zase, od ustvarjanja do različnih družabnih iger, plesa, poslikave obraza, milnih mehurčkov in še veliko drugega iz naše ponudbe. Animatorji po navadi poskrbijo za otroke tudi pri mizi, ko se postreže poročni meni.

Vsi poročni paketi zajemajo:

  • mizice in stolčke za otroke
  • ustvarjalni kotiček, kjer imajo na poročni zabavnik, pobarvanke, plastelin,izdelovanje zapestnic,…
  • mini disko
  • različne zabavno gibalne igre
  • igre z rekviziti
  • otroški igralni kotiček v šotorčkih ( na voljo imajo različne puzzle, sestavljanke, družabne igre, plišaste igrače, odeje, blazine, žoge, bralni kotiček,…)
  • ves potreben material in rekviziti

Poleg osnovne animacije, ki vključuje likovni kotiček (ustvarjanje, barvanje,…), igralni kotiček s šotorom za otroke, igračami, knjigami, različne zabavne igre z rekviziti, mini disko, vam lahko zabavo popestrimo še z različnimi dodatki:

Mini Kino

Modelirni baloni

Glitter Tattoo

Poslikava obraza

Iskanje zaklada

Zabava z mehurčki

Dodatni animator

Napihljiva igrala

Napihljiva igrala so eno najbolj priljubljenih dodatkov na animaciji. Ponavadi predstavljajo glavno atrakcijo za najmlajše. Primerna so za večjo skupino otrok, kjer se lahko otroci zabavajo skupaj. Vedeti pa moramo, da zasedejo kar nekaj prostora, zato je zaželeno, da ima lokacija zunanji prostor, kjer je dovolj prostora za postavitev.

Naše priporočilo

Priporočljivo je, da je prostor namenjen za animacijo nekoliko ločen od ostalih, zato je potrebno na to predhodno opozoriti v restavraciji/lokaciji slavja. Dobrodošla je tudi posebna otroška miza, za katero lahko skupaj sedimo pri postrežbi poročnega menija. Pri animaciji skušamo vedno slediti poteku dogajanja (ples, torta, večerja, fotografiranje).

Animacijski program je primeren za vse otroke, ki so že dovolj samostojni, da razumejo navodila in znajo sami izražati potrebe in želje ter se aktivno vključujejo v skupino ostalih otrok.

Otroška darila

Otroci se vedno zelo razveselijo daril, zakaj jih ne bi presenetili tudi vi. Na voljo imamo prikupna in uporabna darilca za najmlajše, ki jih bodo nadvse veseli, saj vsebujejo: knjižico za ustvarjanje Želvica in prijatelji, voščenke ali barvice, sladkarije.

Pridobi ponudbo